TRW – Rivers of Paradise

TRW – Rivers of Paradise

Den svært så aktive sessionmusikeren Michael Thompson (gitar) har her fått med seg to andre drevne musikere: Mark Williamson (bass og vokal) og John Robinson (trommer). Sammen har de laget et stekt album med melodiøs rock/hardrock. Det er tydelige forankringer til bluesen og tidlig Deep Purple, Whitesnake og Led Zeppelin å spore her, men også masse 80-talls inspirasjoner og en stor dose AOR. Dessverre er det også en litt for tydelig "Michael Bolton faktor" her til tider, noe som trekker veldig ned for undertegnede. Alle 10 sporene på "Rivers of Paradise" fremføres med stil og det instrumentale kan nesten bli litt for velpolert til tider. Det er blitt lagt stor vekt på fengende låter og catchy melodier på "Rivers of Paradise". Noe som kan forventes når tre så sterke aktører fra den kommersielle musikkindustrien kommer sammen for å lage musikk etter eget hjerte. For meg blir ikke dette albumet spennende eller annerledes nok til å virkelig fange min interesse. Joda, det er mange herlige grooves her, men jeg føler at jeg har hørt alt sammen før.