SKITLIV – Demo 2007

SKITLIV – Demo 2007

  • Rating: Demo / 6

SKITLIV er det "nye" bandet til tidligere MAYHEM vokalist Maniac, formet etter hans avgang i sistnevnte i 2005.

Musikalsk kan dette enkelt og greit beskrives som en blanding av Doom og Black Metal, selvom det er mer særegent enn hva beskrivelsen tilsier. Det er uansett jævlig dystert det vi får servert, og blir neppe årets Partyhitz 2k7. Ikke for alle og enhver med andre ord.

"Skitliv Demo 2007" inneholder låtene Virescit Volnere Virtus, Hollow Devotion… (yours truly's favoritt) og Slow Pain Coming, og klokker innpå i underkant av 25 minutter. Treig, tung, dyster og depressiv Dooma Black Metal, perfekt for selvmordsritualer o.l.

SKITLIV jobber for tiden med debutalbumet Glem Aldri Korset, og for de som er interessert, spiller de til dans på Club Maiden 30. september.