BACKSTREET GIRLS på Rockefeller lørdag

BACKSTREET GIRLS på Rockefeller lørdag


BACKSTREET GIRLS
Rockefeller lørdag 1. september 2007


Releaseparty! Backstreet Girls hviler aldri og er igjen klare til å innta Rockefeller med sin skitne og harde boogierock. Nå er gutta klare med nytt album. Det vil først komme i salg om noen uker, men blir naturligvis solgt på Rockefeller denne kvelden.


+ Support: The Dirty Callahans


Backstreet Girls har opparbeidet seg en unik posisjon i norsk rock. Med sin kompromissløse stil har de i over 20 år vært tro mot boogierocken, uavhengig av skiftende musikalske trender.
 

Backstreet Girls har gitt ut en bråte med plater siden albumdebuten 1986, og boogierock-kongene ble velfortjent hedret i fjor med tribute-skiva "Never Too Loud – A Tribute To Backstreet Girls" der blant annet Gluecifer, The Carburetors, Cadillac og Trashcan Darlings deltar. Utgivelsen er en uforbeholden hyllest til rockerne og viser hvor stor innvirkning Backstreet Girls har hatt på de oppvoksende generasjonene av håpefulle rockere. Nå er de på trappene med ny plate til høsten.
 

Backstreet Girls leverer mer enn full pakke hver eneste gang de opptrer. Se Norges mest seiglivede og standhaftige rockeband på Rockefeller denne lørdagskvelden!

 

www.backstreetgirls.net


Rockefeller Music Hall. Bill. kr. 200,- + bill.avg. kr. 25,- i forsalg på www.rockefeller.no, Posten, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133. 18 år leg.