KRISIUN på Blæst

KRISIUN på Blæst

Husk: Krisiun, Rotting Christ, Incantation, Crionics på Blæst i Trondheim den 9.september! På grunn av at det er søndag åpner dørene kl. 20.00 og CRIONICS går på scenen 20.30! Så vær tidlig ute, Crionics sparker rompe så det holder!

Ellers er billettene i salg på Aftermath Music nå, eller på webshopen deres:
www.aftermathshop.com – kjøp nå!

Generell info og linker her:

Fet dødsmetal har vi hatt en del av i Trondheim i de senere årene, men vi har ikke tenkt å ligge på latsia! De Brasilianske veteranene KRISIUN kommer på visitt og skal vise oss at 3 karer kan lage et herrlig, brutalt og aggressivt leven uten like! Bandet har holdt på siden 1990 og har 7 skiver bak seg, nå inntar de Skandinavia sammen med Greske ROTTING CHRIST som var her i Trondheim sammen med Vader under Blitzkrieg 3 i 2005, de leverte en vanvittig bra gig som overrasket flere enn meg for å si det slik! Som support har de med seg INCANTATION fra USA, veteraner innen brutal dødsmetal, 8 skiver siden 1992 og massiv turnering verden rundt har gjort dem ganske så store med årene. Som første support finner vi det eneste unge og relativt nystartede bandet, Polske CRIONICS har på kort tid opparbeidet seg et enormt bra rykte, med sin krysning mellom brutal Death Metal og symfonisk Black Metal og ble kjapt snappet opp av ikke ukjente Candlelight Records.

Her får en vi uforglemmelig aften, liker du ekstrem metal bør du ikke gå glipp av denne kvelden!

ZONE: på Blæst den 9. september fra kl. 20.00 (konsertstart 20.30). Billetten koster 180,- og vi har klart å ordne 18 års aldersgrense! Forsalg på Aftermath Music i St.Olavsgate (ved trikken) eller på www.aftermathshop.com

www.zone-home.net
www.blaest.no
www.svartekunster.com
www.avalon.no
www.riff.no

www.krisiun.com.br
www.rotting-christ.com
www.incantation.com
www.crionics.rockmetal.pl