CLAWFINGER – Life Will Kill You

CLAWFINGER – Life Will Kill You

Svenske Clawfinger startet sin karriere med en meget suksessfull debut skive og ikke minst singelen "Nigger". Siden den gang har gutta fortsatt i samme spor med hardtslående hip hop inspirert metal med drivende riff, enkel oppbygging og samfunnskritiske tekster. Som sagt har ikke mye forandret seg siden debuten i 1993 og bandets syvende album følger deres velkjente oppskrift. "Life Will Kill You" som er en tematisk skive om døden begynner bra med den drivende "The Price We Pay" godt fulgt av det noe humoristiske tittelkuttet. Skivas tredjelåt "Prisoners" er den beste av de 11 låtene, men så blir det dessverre kjedelig. Resten av albumet holder rett og slett ikke mål. Det er til dels kjedelig, uoriginalt og lett gjenkjennelig stoff som presenteres.