AZARATH – Diabolic Impious Evil

AZARATH – Diabolic Impious Evil

Diabolic Impious Evil er tittelen på den tredje skiva til det polske death metal bandet Azarath. Azarath er for uinnvidde, det andre bandet til Behemoth trommis Inferno hvor han tidligere har fått slått skikkelig i fra seg. Denne gangen derimot er det ikke så mye blasting som tidligere. Det er merkverdig lite faktisk og jeg har tatt meg flere ganger i å bare sitte og vente på at Inferno skal komme i gang med trommingen sin. Men det er noe jeg velger å kalle for innledninger og breaks stort sett hele tiden. Det er kun et fåtall ganger at han virkelig tar av. Som tidligere antydet, så har det vært tempo og pøs fra ende til annen, i alle fall på bandet forrige skive "Infernal Blasting", noe også skivetittelen gjenspeiler.

Det er flust med tøffe riff og sinnsykt intense partier i musikken til Azarath selv om Inferno har valgt å kjøre en litt annen stil denne gangen. Jeg mener at musikken til Azarath denne gangen best kan beskrives som en blanding av Krisiun og Rebaelliun (RIP) dog i en bitteliten antydning til roligere tempo. Det er brutalt ut av en annen verden, riffene er tidvis superintense og låtene er sammensatt av flere gode riff og riffpartier.

Vokalen er vond som faen og trommelyden noe a la det Krisiun hadde på sine tidligere dager, altså ikke helt bra.

Jo da, Azarath er kult det, men noe nytt Behemoth blir de aldri.