THE AGONIST – Once Only Imagined

THE AGONIST – Once Only Imagined

The Agonist kommer fra Canada og het en gang i sin tid The Tempest. Tre karer og en kvinne utgjør bandet som i disse dager er aktuelle med debuten Once Only Imagined.

Presseskrivet roser selvfølgelig bandet opp i skyene og skryter av at vokalist Alissa White-Gluz har veganske røtter og at de skriver om å ta vare på planeten etc.

I disse dager er det jo vanlig at kvinner både utfører screams og growling og i så måte ble jeg hverken overrasket eller tenkte noe særlig over at det er det denne dama gjør. Hun growler rådypt, skriker godt og samtidig så synger hun med en ganske så ok stemme.

Musikken kan beskrives som smått fengende metall. Du har hørt det tusen ganger før, du kommer til å høre det igjen. Det er veldig lite spennende med selve musikken, eller framførelsen for den saks skyld. Det finnes flust av band som spiller variert metall med en kombinasjon av ekstremvokal og renvokal og jeg ser ingen grunn til at The Agonist kommer til å hevde seg, det er nemlig lite spennende med denne kvartetten.

Jovisst, som mange andre skiver av laber kvalitet har også denne sine ting som låter ok, men helhetlig ser jeg ingen grunn til å anbefale dette videre.

Nei, neste!