STEVE THORNE – Part Two: Emotional Creatures

STEVE THORNE – Part Two: Emotional Creatures

Steve Thorne er en ukjent herremann for meg, men etter litt graving etter info viser det seg at dette er hans andre utgivelse. Og siden dette er Part Two er det vel ikke bare jeg som konkluderer med at hans første skive var del en…

I følge presseskrivet så er dette faktisk del to av en trilogi, men i følge info et annet sted var Steve Thorne's første skive egentlig tenkt på som en dobbel skive, men han ble snakket vekk i fra det av plateselskapet. Med tanke på at en dobbel skive som debut kunne være litt av skremmende. Men da har vel Steve Thorne like godt bestemt seg for å lage en hel trilogi ut av det da… Det er også nå to år siden han ga ut del en, så det er vel ganske klart at Steve Thorne har skrevet om/skrevet mye nytt til denne utgivelsen.

Her er det da altså snakk om instrumental musikk. Noen vet kanskje allerede hva jeg mener om slikt, og vi lar det være med det. Steve klarer å blande inn forskjellige stil arter med blandet hell. Musikalsk sett så er det liten tvil om at han er noen lunde dyktig, men skiva blir både litt for tam og inspirerende til å sette seg skikkelig. Det er veldig mange som prøver seg på instrumental album, og du finner veldig mange bedre album enn det her der ute.