RABALDER releaseparty

RABALDER releaseparty

Sounds of Unity inviterer til

Release Party for Rabalder

 

Torsdag 23. august på Club Maiden

 

18 års aldersgrense

 

CC: 80,- inkl EP

Dørene åpner kl 21.00

 

Øvre Vollgate 13, Oslo Sentrum

www.clubmaiden.no 

 

 

Sounds of Unity inviterer stolt til Release Party for Rabalders debut-EP "Here to Represent" torsdag 23. august. Tårnåsenbandet Rabalder har allerede bemerket seg som et sterkt live band og imponert både unge og gamle hardcore/hardpunk fans på Osloscenen til tross for sin unge alder. De har blant annet delt scene med Purified in Blood, Total Chaos, Cockney Rejects, GBH, War of Destruction, Torch og Susperia for å nevne noen. Nå, knapt et halvt år etter nådd myndighetsalder er det klart for slipp av deres første EP. Musikken Rabalder spiller er et friskt pust i hardcorescenen med klare referanser til 80-tallets New York Hardcoreband som Agnostic Front, Blood for Blood, Black Flag og Rancid. Av nyere inspirasjonskilder kan vi nevne Hatebreed, Sick of it all og Raised Fist. Rabalder er spådd en lysende fremtid, de fremstår som dyktige unge musikere og leverer et show det slår gnister av. 

Med seg denne kvelden har de Raging Fugitives, et ungt punk/hardcoreband fra Nannestad. Pluss special guests. 

Dette er en kveld det kommer til å lukte fyrverkeri og som du ikke vil gå glipp av!

www.soundsofunity.no

www.myspace.com/rabalder

www.myspace.com/ragingfugitives