MARCO MENDOZA – Live For Tomorrow

MARCO MENDOZA – Live For Tomorrow

Marco har en lang og imponerende karriere bak seg som leiesoldat på skive og scenen. Han har bidratt i over et dusin band med bassen sin de siste fjorten årene, jeg ramser opp Thin Lizzy, Tin Drum Blue Murder, Whitesnake og Ted Nugent for å nevne noen. Dette er første gangen han fremfører sitt eget materiale godt hjulpet av Richie Kotzen og det første som slår meg er at det jaggu var på tide at han fikk vist frem stemmen sin! Selv om han synger på et meget begrenset spekter har han en myk og passende stemme til denne hybriden av soft rock og blues. Det var det (delvis) positive, det negative er at låtene er meget bedagelige. Det er ingen snert eller overraskelser å spore på disse tolv sporene, den eneste låten som fester seg er albumets tyngste låt; Look Out For The Boys, resten seiler glatt forbi. At det er en drøss med kjente gjestemusikere her bekrefter bare min følelse av at Marco er en meget god bassist og har mange venner som respekterer han for hans tidligere prestasjoner, men at han ikke har kommet opp med et produkt som er salgbart i seg selv. Dette er rett og slett ikke spennende nok, og den eneste grunnen til at noen i det hele tatt kommer til å kjøpe skiva er på grunn av navnet Marco Mendoza og et svært klistremerke på fronten med oppramsing av gjestemusikere. Det blir i alle fall ikke handlet inn på grunn av Marcos talent som låtskriver, for det er ikke med på denne utgivelsen!
Skomaker bli ved din lest!