ROSE TATTOO på Rockefeller

ROSE TATTOO på Rockefeller


Rockefeller tirsdag 7. august 2007
ROSE TATTOO


Rose Tattoo, bandet der det er påbudt med tatovering, spiller en rå miks av rock & roll, heavy metal og blues.


+ Supp.: Thunderbolt


Australske Rose Tattoo har holdt det gående siden 1976, og har blant annet samarbeidet mye med George Young på produksjonssiden. (George er bror til mer kjente Angus og Malcolm i AC/DC). Rose Tattoo lot seg inspirere av band som Faces og Rolling Stones og debuterte med det selvtitulerte albumet "Rose Tattoo" i 1978. De fulgte opp med albumene "Assault and Battery" i 1981 og "Scarred for Life" året etter. Etter å ha turnert med Aerosmith og ZZ Top i 1983 tok bandet en pause.

 

I 1993 ble bandet gjenforent da deres trofaste fans i Guns N' Roses ønsket Rose Tattoo som support på sin Australia-turné. Siden har bandet kommet sammen blant annet for å spille inn livealbumet "25 To Life" foran 25.000 fans på Wacken Open Air Festival i 2000. I 2002 ga bandet ut studioalbumet "Pain", og nå er de ute med det helt ferske albumet "Blood Brothers".

 

Rose Tattoo opparbeidet seg tidlig et rykte som et av de råeste og mest høytspillende bandene i verden. Liker du band som Backstreet Girls, Turboneger og The Hellacopters, må du få med deg Rose Tattoo på Rockefeller tirsdag 7. august!

 

Thunderbolt er et hardtslående norsk band som ikke er redd for å vise sin lidenskap for klassisk heavy metal og hardrock, noe som skulle passe perfekt denne kvelden.

 

www.rosetattoo.com.au
www.thunderbolt.no


Rockefeller Music Hall. Bill. kr. 200,- + bill.avg. kr. 25,- i forsalg på www.rockefeller.no, Posten og tlf. 815 33 133.

 

18 år leg.