WIG WAM – Made In Japan

WIG WAM – Made In Japan

Jeg trodde aldri jeg skulle eie noe med Wig Wam, men Rune vil det tydeligvis annerledes og nå er jeg altså i besittelse av en DVD med hele 19 låter på. Hurra! Jeg kan med en gang si at det var med gru jeg satte på denne DVD`n, Wig Wam er nemlig ikke helt min greie. Ikke i det hele tatt.

Fra første «oh yeah» kommer kvalmen. Dette er så lite attraktivt som du kan få det. Gutta kan instrumentene sine, det er det ingen tvil om, men musikken tiltaler meg så absolutt ikke. Tåpelige tekster, forferdelig vokal, kjedelig musikk og i det hele tatt, det gir meg null. Japanerne ser ut til å svelge det rått, over tusen stykker er med å synger og bandet har grunn til å smile fornøyde.

Lyden og bildet er det ingenting å si på…

Av ekstramateriale så får man en dokumentar som fans sikkert setter pris på samt fotogalleri.

Denne tror jeg ikke jeg kommer til å sette på igjen!!!