ROBIN BECK – Livin’ On A Dream

ROBIN BECK – Livin’ On A Dream

Siden denne gis ut på Frontier skjønner vel de fleste at vi har med AOR å gjøre, og Robin Beck er et kjent navn innen sjangeren siden hun har holdt på i over tretti år nå. Hun har ikke like stor fartstid som soloartist, men det hele tok av i '88 når hun spilte inn coca-colas reklameslager "First Time" og siden har hun levd på stemmen sin, flinke låtskrivere og navnet sitt. Dette er Robins syvende fullengder og den største forskjellen er at hun har bidratt tungt i låtskriverprosessen selv for første gang(!!) Selvfølgelig har hun hatt god hjelp av ektemannen James Christian fra House Of Lords med flere, men dette er altså Robins første forsøk på å synge låter hun har kreert selv. Resultatet er selvfølgelig 13 enkle og fengende rockelåter, men stemmen hennes skinner gjennom hele albumet og det er et rocka driv med litt spiss over låtene som blir fremført av medlemmer fra nettopp House Of Lords. Problemet med AOR er at det sjelden er god nok flyt over albumet siden alle låtene er skrevet med tanke på å bli brukt som singler og for å få radiotid, men denne utgivelsen har et veldig sterkt albumpreg og låtene passer inn i hverandre helt til "Till The Last Tear Drop Falls" kommer som en sutrende duett mellom kone og ektemann helt mot slutten. Heldigvis avløses denne av "Love Lies" slik at albumet ikke avslutter med den klart dårligste låten. Låtene på starten av skiva er klart sterkest med Always, tittellåten og Love Me Like A Man som de største høydepunktene. Anbefales for fans av Bonnie Tyler og Heart.