OUTREMER – Turn Into Grey

OUTREMER – Turn Into Grey

Fra Singaporebaserte Pulverised Records kommer en ganske så unødvendig utgivelse i form av Outremers "Turn Into Grey".
For det første: Av disse fem låtene er fire utgitt på album og demoer mellom 2001 og -05.
For det andre: Hvis du tar et ark med bilder og skrift og kopierer på en dårlig kopimaskin, tar den nye kopien og kopierer den igjen, tar den nye kopien… vel, du skjønner sikkert hvor jeg vil; Originalen er Cathedral, Outremer er en blek kopi.
For det tredje: Ola Malmström; jeg vet dette er "ditt" band, men stemmen din passer ikke til denne musikken, jeg savner den rene, pene vokalen til Lee Dorrian!
For det fjerde: Lyden bør bedres kraftig før dere prøver dere på en ny utgivelse!

At så rutinerte musikere kan klare å gi ut noe så kjipt som dette er helt utrolig. Låtene deres får to forskjellige responser fra meg; i det ene øyeblikket synes jeg doom-metalen til disse svenskene er dønn kjedelig og jeg klarer ikke å la meg fenge, i det neste forbanner jeg bandet for å stjele så mye fra Cathedral uten å skamme seg!