ANAAL NATHRAKH – Total Fucking Necro

ANAAL NATHRAKH – Total Fucking Necro

Denne skiva inneholder demoene Anaal Nathrakh (99) og Total Fucking Necro (99) og det var det første verden hørte av dette britiske extreme metal bandet som kalte seg Anaal Nathrakh. Skiva ble først og fremst distribuert på de britiske øyene og ville man ha tak i denne skiva, måtte man kontakte selskapet direkte.

På begge disse demoene har bandet en annerledes stil enn hva tilfellet er på de 3 fullengderne de har gitt ut. Her går det i oldschool necro black metal med en industriell touch. Det var en merkelig blanding av tidlig Immortal, tidlig Mayhem og tidlig Gorgoroth. I tillegg hadde musikken en kraftig industriell sound over seg som gjorde dette unikt. Oppå der igjen hadde Anaal Nathrakh en sinnsyk skrikende og ekstrem vokal som verden knapt hadde hørt før.

Begge demoene er som tidligere nevnt fra 99 og de inneholder hhv 4 og 5 låter. Det finnes 1 Mayhem cover på hver av demoene og det er låtene Carnage og De Mysteriis Dom Sathanas. Begge 2 meget bra utført. Det finnes 10 låter på Total Fucking Necro og de som kan telle, finner sikkert ut at det mangler en låt nå. Dette stemmer, for den tiende og siste sporet heter Necrogeddon og er hentet fra bandets tredje demo, We Will Fucking Kill You. Du slipper å begynne å lete etter denne demoen da den aldri ble utgitt. Låta Necrogeddon derimot, finner du i en nyere versjon på bandets tredje fullengder Eschaton.

Alt i alt er dette en meget frisk oldschool black metal skive med en rekke gode låter som du bør sjekke ut, selv om du ikke er den store fansen av det nye Anaal Nathrakh har laget.