VARIOUS ARTIST – Might is Right – Nordic Warchants

VARIOUS ARTIST – Might is Right – Nordic Warchants

Det er en ganske imponerende layout på denne doble samleskiva fra Det Germanske Folket. Formet som en lp 7" i ditto gatefold-pappcover, med tilhørende booklet på 12 sider i svart/hvitt. Booklet'n er dog ganske så kjedelig, da det kun er en oppramsing av de ulike banda som deltar, med logoer og ditto informasjon. I tillegg kom det med ulike skriv om de banda som er signa på selskapet og annen uforståelig informasjon (jeg snakker ikke tysk serru).

Musikken som presenteres her er nå uansett en salig blanding av ulike band i ulike sjangere. Det varierer mellom folk, deathmetal og blackmetal. Noen kjente, de fleste (for meg) ukjente. Noen norske, noen svenske og en drøss med tyske og sør/øst-europeiske virker det som. Både Myrkgrav, Koldbrann, Helheim og Kampfar (m.fl.?) er representert fra gamle Noreg. Tror det skal være noe for enhver på denne. Musikken er som ventet i spekteret mellom patetisk og veldig bra, som seg hør og bør på samleskiver. Dette er en utgivelse som er vel verdt å sjekke ut, og ikke bare for layout'en alene!

 

CD1

Nydvind – Heart of the woods

Kampfar – Ravenheart

Hel – Zwielicht, Nebel, Dunkelheit

Ironwood – The Tree

Aes Dana – Les griffes des oiseaux

Nydvind – Eclipse over the shadowed land

Myrkgrav – Finnkjerringa

Belenos – Sacrifiés

Dantalion – Everything ends

Irminsul – Häxhammaren

Orlog – Schatten

Yggdrasil – Nordmark

Angantyr – Danermordet

Himinbjørg – Last day in Alesia

Vrankenvorde – Zu füh, zu jung

Slechtvalk – Thunder of war

 

CD2

Helheim – 13 to the perished

Helritt – Brennende stürme

Astaarth – Gloria burgundia

Minas Morgul – Wulf

Angantyr – Sølverpilens kald

Cyhiriaeth – Enobolicus

Månegarm – Genom världar nio

Hel – Medley

Griftefrid – Tomhet, aska och eld

Ancestors Blood – Fatherland

Heiden – People of north

Koldbrann – Moribund

Orlog – Stille

Varg – Altes feuer / edit