TWO OF A KIND – Two of a Kind

TWO OF A KIND – Two of a Kind

Den melodiske hardrocken hadde sin storhetstid på 80-tallet. Italienske Frontiers Records er et av plateselskapene som går i bresjen for at nettopp denne sjangeren igjen skal få en sjanse til å virkelig blomstre igjen. Selskapet har etter hvert bundet til seg svært mange talentfulle artister, både godt etablerte og helt ferske. Hollandske Two of a Kind er nytt som band, men består av erfarne musikere og sangerinner. Bassist og hovedkomponist Fred Hendrix er kjent fra Terra Nova og mer ukjente Aquila. Et ønske om å kunne fordype seg mer i nettopp skriving og produksjon resulterte i at han grunnla Two of a Kind sammen med de to kvinnelige vokalistene Ester Brouns og Anita Croenmehr.

Til tross for begge de kvinnelige vokalistenes stemmeprakt og klare paralleller til band som Heart og Vixen, så er dessverre komposisjonene for svake til at totalresultatet imponerer. Dette er allikevel en bra debut og feel good faktoren er høy gjennom hele albumet. Det er flott å se at soft hardrock arven fra 80-tallet lever videre og at entusiasmen for den egenartede stilen som oppsto dette tiåret er i god behold både blant musikkelskere generelt og musikere.