Northern Assassination Tour til Trondheim

Northern Assassination Tour til Trondheim

KRISIUN, ROTTING CHRIST, INCANTATION, CRIONICS!

Fet dødsmetal har vi hatt en del av i Trondheim i de senere årene, men vi har ikke tenkt å ligge på latsia! De Brasilianske veteranene KRISIUN kommer på visitt og skal vise oss at 3 karer kan lage et herrlig, brutalt og aggressivt leven uten like! Bandet har holdt på siden 1990 og har 7 skiver bak seg, nå inntar de Skandinavia sammen med Greske ROTTING CHRIST som var her i Trondheim sammen med Vader under Blitzkrieg 3 i 2005, de leverte en vanvittig bra  gig som overrasket flere enn meg for å si det slik! Som support har de med seg INCANTATION fra USA, veteraner innen brutal dødsmetal, 8 skiver siden 1992 og massiv turnering verden rundt har gjort dem ganske så store med årene. Som første support finner vi det eneste unge og relativt nystartede bandet, Polske CRIONICS har på kort tid opparbeidet seg et enormt bra rykte, med sin krysning mellom brutal Death Metal og symfonisk Black Metal og ble kjapt snappet opp av ikke ukjente Candlelight Records.

Her får en vi uforglemmelig aften, liker du ekstrem metal bør du ikke gå glipp av denne kvelden!

ZONE: på Blæst den 9. september fra kl. 21.00 (tidlig konsertstart). Billetten koster 180,- og vi har
klart å ordne 18 års aldersgrense! Forsalg på Aftermath Music i St.Olavsgate (ved trikken) eller
på www.aftermathshop.com

Mvh
Jan Roger Pettersen
www.zone-home.net
www.blaest.no

www.krisiun.com.br
www.rotting-christ.com
www.incantation.com
www.crionics.rockmetal.pl