NEVERLIGHT HORIZON – No Heaven… Only Torment

NEVERLIGHT HORIZON – No Heaven… Only Torment

Neverlight Horizon er et band jeg etter en del søking ikke har klart å finne NOE info om. Alt jeg har, er en booklet hvor det står hvor de kommer fra, og hvem som spiller i bandet, mer eller mindre det samme som står på myspace'n. Alt i alt skulle man tro dette bandet ikke eksisterte, foruten at jeg faktisk har skiva mellom hendene, og det ligger et par anmeldelser ute på nettet fra før. De har ikke vært anmeldernes yndlinger disse gutta, og har fått en del hefs for dårlig trommelyd og en slags duellering mellom black- og deathmetalen. Sannsynligvis har de tatt noe av dette til seg, for det jeg hører er et hardtslående og brutalt deathmetalband, som ikke gjør noe annet enn å følge en oppskrift fra mors hemmelige kokebok.

Detta sitter faktisk jævlig bra! Manndomsvisende riff, og tromming villere enn Zevs på krigsstien. Det eneste som er litt ekkelt er et par stygge fill-ins innimellom, utført både av noe som høres ut som programmerte trommer, og en negerunge av en bass-streng. Dette høres i form av at man stopper opp, løfter hodet, og tenker: hva faen?! Men utover dette er det ingenting å utsette på disse belgerne. Musikken bærer preg av eldre Morbid Angel, og generelt alle som har et øre for deathmetal er nødt til å sjekke dette ut.

Jævelskapen på 9 låter varer i 35 minutter, som er litt kort egentlig, men akkurat passe. Og den passer ypperlig til å skremme gamle damer kjappere over veien når du kjører bil. Begge beina i grava, sjekk ut detta!

"I want to kill and eat you all, You'll be my diner"