NIGHTWISH – Eva

NIGHTWISH – Eva

Siden dette ikke er en vanlig utgivelse, men en single kun utgitt for nedlastning på nettet føler jeg at den heller ikke skal få en særlig alminnelig omtale. "Eva" er gitt ut for nedlasting på www.nuclearblast-musicshop.de og på andre nedlastningssider. Alle inntektene fra singelen går til barneveldedighetsforeningen "Die Arche" som du kan lese mer om på www.kinderprojekt-arche.de. Jeg synes dette er et så strålende initiativ at jeg herved oppfordrer ALLE til å gå inn og laste ned singelen.

"Eva" er en vakker ballade som viser Nightwish fra sin aller mykeste og sensible side. Det er også så vidt jeg vet den første sjansen for fans og andre til å få høre den nye vokalisten Anette Olzon. Ettersom jeg ønsker at alle bør gå inn snarest å laste ned singelen på www.nuclearblast-musicshop.de vil jeg ikke si mer om låte. For virkelige hardcore fans og samlere kan det vel nevnes at singelen er utgitt som radiopromo cd med fullt cover.