NAZARENE DECOMPOSING – Nazarene Decomposing

NAZARENE DECOMPOSING – Nazarene Decomposing

Dette tyske bandet er for meg et ubeskrevet kapittel, og helhetsinntrykket jeg sitter igjen med er heller ikke av det aller beste. Basisen er hissig og kjapp blackmetal i stil med Dark Funeral. Det går fort unna i svingene her, med skrikevokal og diskant så det holder.

Problemet er først og fremst den særdeles nekro produksjonen bandet har fått til på skiva. Lyden er så skingrende at jeg får vondt i ørene etter å ha spilt den noen runder, og i 2007 er dette faktisk HELT unødvendig. Låtmaterialet er vel heller ikke det mest originale jeg har vært borti, men godkjent.

5 låter er det vi får servert her, og med en låttittel som ”Fuck Christianity” så vet du hvor landet ligger, heh.

Pluss for de fine klistremerkene, 3 stykker faktisk, som kom med skiva.

Bandet har ingen webside, så kontaktadressa får du her;

Nazarene-decomposing@gmx.de