Barn- og familiefestivalen STORÅS

Barn- og familiefestivalen STORÅS

Barn og Familier på Storåsfestivalen 2007

 

Storåsfestivalen er den eneste av de store rockefestivalene i Norge som satser stort på tilbud til barn og småbarnsfamilier.

På Storåsfestivalen har vi både tilbud i form av egne aktiviteter og konserter rettet mot barn og unge, vi satser på sunn og næringsrik festivalmat og vi har i år bygd ut en egen familiecamp for deg som kommer med barn og skal overnatte.

 

Barn på festival handler om glede og muligheten for å dele opplevelser som vekker like stor entusiasme for mor og far som for barna. Har du små barn og har lyst til å besøke Storåsfestivalen, er det ingen grunn til holde seg hjemme.  Har barna dine utrykt at de ønsker å dra på festivalen,  så skal du føle deg trygg på å ta turen, og du kommer ikke til å angre. Storåsfestivalen er for alle, og alle aldre er godt representert, både lokalt og med tilreisende. Her er årets tilbud til barn og familier:

 

 

Lysningen Familiecamp

Vi har tilrettelagt ny camp for barnefamilier dette året, med langt større kapasitet enn tidligere. Campen er tilbaketrekt fra de øvrige festivalcampene og fra konsertområdet, for bedre nattero. Her blir det utvidet sanitærtilbud i forhold til de vanlige campene med dusjvogner, det er mulig å sette igjen bilen i umiddelbar nærhet, og det blir anlagt både lekeapparat, bålplass og gapahuker.. 3 mål står disponibelt til overnatting og et hyggelig vertskap er på plassen for å hjelpe til der det trengs. På Lysningen oppfordres det til moderat konsum av alkohol og ro på kvelden/natten.

 

Lekeplassen

Som i fjor blir det et eget aktivitetsfelt på festivalområdet hvor det blir aktiviteter og kurs på dagtid (12-16) for barn i alle aldre. Her blir det både sirkuskurs, oppvisninger, ansiktsmaling og mye mer i regi av Anne og Arne som også i fjor hadde ansvar for Lekeplassen.  Her er det mange instruktører med pedagogisk bakgrunn, og mange muligheter for både barn og voksne å utfolde seg og ta del i selve festivalen.

 

Barnekonserter

På sirkusscena rett ved Lekeplassen blir det i år barnekonserter mellom 12.00 og 14.30 på Fredag og Lørdag med blant annet Eldbjørg Rakne´s Tingeling og The Four.

De vanlige konsertene begynner henholdsvis 14.30 på Huldrascenen, 16.00 på Saga Scene, og mellom 18.00 og 20.00 på Solscenen(Hovedscenen), og band som HGH er plassert på dagtid slik at barn i alle aldre skal få med seg begivenheten.

 

Fri Inngang og små øreganger

Barn under 12 år har fri tilgang på festivalområdet i følge av foreldre fram til 19.00 så her er det mange muligheter for å få med seg mange konserter for både store og små.

Det blir solgt både ørepropper og hørselsvern spesiallagd for barn på festivalområdet. Husk å skjerme små og skjøre øreganger!

 

Festivalmat

Storåsfestivalen er sunn og kortreist mat. Vi selger mat i store og små porsjoner som både er barnevennlig på smak, sunn og næringsrik. Vi har også et glimrende utvalg av sunne drikker, som alternativ til sukkerholdig brus.

 

Billetter

Barn under 12 år slipper inn gratis på festivalen i følge med foresatte. Pensjonister over 67 år slipper også inn gratis, det samme gjelder ledsagere med gyldig bevis.

Billetter selges på www.billettservice.no og koster 1050,- for tredagerspass inkl gratis camo, dagsbilletter koster 525,- og inkluderer camp den dagen billetten gjelder.

 

Storaas_logo.gif

 

www.storaasfestivalen.no