IN THIS MOMENT – Beautiful Tragedy

IN THIS MOMENT – Beautiful Tragedy

KJEDELIG!!!!
Bandnavnet og skivens cover er grusomt, men jeg bruker heller en time på å stirre på coveret og prøve å tolke de dype meningene bak det fremfor å sette på denne musikken igjen.
Ikke hjelper det med kvinnelig vokalist og at gitarene glir mellom pop-pønk og matte-metal heller, alt er gjort før. Det kommer tusenvis av skiver akkurat som dette fra USA hvert år, noen er sykt bra, men de fleste er bare møl slikt som dette. Klarer du å finne noe positivt i låta The Legacy of Odio så skal du faen meg få en premie. Dette er så glatt, tidsriktig og radiovennlig at med Century Media i ryggen kan de nok bli store, men husk; 5 milliarder fluer kan ikke ta feil: spis dritt! Det hjelper ikke å være flinkiser på instrumentene uten å ha med en på laget som kan skrive låter med egenart og kvalitet.
Hvis du vil kaste bort tiden din på å høre metal-core på sitt jevne uten verken oppfinnsomhet eller baller nok til å skille seg ut fra resten av flokken er det denne utgivelsen du har ligget våken og drømt om, vi andre styrer unna slike forutsigbare "kunstverk".