LEPER LUPUS – Industrial Crust

LEPER LUPUS – Industrial Crust

Evil_Dave og Europhiend, bedre kjent fra Cease.and.Desist og Lobotomized er gutta bak Leper Lupus. De startet opp LL i april i år og nå er altså deres første slipp klart gjennom tullelabelen Machinery Productions. Industrial Crust heter skiva. Det får du!

Dette er crust, punk, grind, doom, industriell, death. You name it. De har tillagt seg et überskittent lydbilde og ingen av de tolv sporene på demoen er særlig pene å høre på. Men det betyr ikke at dette ikke er kult, det er det nemlig, i alle fall hvis man liker skitten og stygg musikk.

Klar favoritt er Grindfucker. Tittelen sier alt! Ellers inneholder demoen mye interessant om man kan bruke det ordet om det. Underholdning er det uansett. Dette er nok ikke den demoen jeg kommer til å plukke fram så alt for ofte, men at den vil bli tatt fram igjen, det hersker det ingen tvil om…

Www.myspace.com/leperlupuspunk