HELLNIGHT – Murder Entertainment

HELLNIGHT – Murder Entertainment

  • Rating: Demo / 6

I Haugesund sitter Dr. Horror (gitar/vokal), Hrothgar (gitar), Granitt (bass) og Jawbreaker (trommer) og synes kanskje de har lagd tidenes demo! Det har de ikke, men underholdende er den tidvis. Musikken de serverer kan vel enklest beskrives som metall/rock`n roll i en skitten og thrasha versjon med melodiske tilsnitt. De har med noe synth på demoen med variert hell. Sånn som synthen er på Companions kunne de godt ha spart seg!

Demoen er spilt inn i Rotten Sound Studio og akkurat det har de fått, en skitten og råtten lyd. Ikke dårlig, bare råtten. Passer musikken godt. Låtene er enkelt strukturerte, smått fengende (tidvis) og er, som tidligere nevnt, morsomme på sin måte.
Hellnight er egentlig langt fra bra, men likevel er det noe med dem jeg liker, jeg synes faktisk tidvis at dette er kult. Spesielt låta Fellowship Of Gore er morsom. Ellers leverer de fra seg noe fiffig gitarspill på Entertainment mens siste låt ut, Companions, gir meg lite.

Klar favoritt blir Fellowship Of Gore. Ei heller den er original eller særlig bra, men den har et sinnsykt driv, den er fengende og ikke minst morsom!

Ikke en kjempedemo akkurat, men kommer bandet med flere låter i Fellowship Of Gore låta kan dette blir en riktig så morsom opplevelse!!!!

SO HELP ME GOD!!!!!!!!!

Www.myspace.com/hellnightmetal