ASTRAL KINGDOM – Into The Fire

ASTRAL KINGDOM – Into The Fire

  • Rating: Demo / 6

Power Metal yeah! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

Svenske Astral Kingdom er ute med sin andre demo og bedriver vokalistisk ballepining på høyeste nivå. Når vokalister går opp i fistel får jeg vondt og når jeg i tillegg får drømmer om drager, sverd og lignende Power Metal saker blir jeg egentlig ikke noe bedre.

Men musikken låter da greit, for en som hører på denne type musikk (tror jeg). Jeg tror nok de som liker Power Metal kan finne noe de liker i bandets musikk og dette er vel så absolutt noe som kunne blitt spilt på Rock City eller andre uteplasser der TNT, Judas Priest, Maiden, Rhapsody eller annen gitaronanerende drageridende musikk spilles.

Det låter jo pompøst og innehar alt en forventer seg av Power Metal og i så måte har de nok ikke noe å tilby genren, men det finnes sikkert de som legger sin elsk på dette bandet også. De er jo noe for seg selv disse Power folka, de sluker mye rart…

Ikke min grøt dette, men hey, er du i humør så sjekk de ut!

Www.astralkingdom.com