DROPKICK MURPHYS på Rockefeller

DROPKICK MURPHYS på Rockefeller


Rockefeller onsdag 4. juli 2007
DROPKICK MURPHYS


Punk! Dropkick Murphys er kjent for å holde energiske konserter med stor publikumsappell. I beste punk-tradisjon gjør de alt de kan for å rive barrieren mellom publikum og artist og man bør med andre ord ikke være redd for å få seg noen blåmerker når Dropkick Murphys går på!


+ Support: Radio Dead Ones


Disse Boston-gutta har spilt punk siden 1996, og platedebuterte med "Do or Die" i 1998. Siden har de utgitt en rekke plater, og var senest å se på filmmusikken til storfilmen "The Departed" i fjor, og alle som har sett Martin Scorseses knallharde gangsterdrama, vet at en stor del av Bostons arbeiderklasse er av irsk ætt. At Dropkick Murphys er sentrale på soundtracket til Oscar-vinneren, er selvsagt ingen tilfeldighet. Musikken er en herlig cocktail av punkrock, irsk folkemusikk, rock og hardcore.

Dropkick Murphys blander irsk folkemusikk, slik The Pogues spilte den på 80-tallet, med høyenergisk gitarrock à la AC/DC og britisk arbeiderklasse-punk. Navnet fikk de fra en avvenningsanstalt, og musikken er eksplosiv. Titler som "Kiss Me I'm Shitfaced" sier sitt om et band som liker sin Guinness og setter pris på en skikkelig fest. De tradisjonsrike konsertene deres i Boston på St. Patrick's Day er legendariske.

På Rockefeller onsdag 4. juli er det USAs nasjonaldag som skal feires, og det er bare å løfte glasset og synge med!
 

www.dropkickmurphys.com


Rockefeller Music Hall. Bill. kr. 250,- + bill.avg. kr. 25,- i forsalg på www.rockefeller.no, Posten og tlf. 815 33 133.

18 år leg.