SUBTACTO flytter innendørs

SUBTACTO flytter innendørs

Progrockforeningen Subtacto har bestemt at sommerens progressive rockefestival Subtacto Progfest 2007 må flyttes fra Holmenkollen og til en innendørs arena.

Hovedårsaken til flyttingen er at billettsalget hittil ikke oppfyller det målet vi som arrangører hadde satt for å arrangere festivalen i Holmenkollen.

Vi er imidlertid fast bestemt på å arrangere festivalen som planlagt, og flytter den derfor innendørs, noe som kutter kostnadene kraftig.

Vi vil samtidig utvide festivalen til også å omfatte søndag 5. august. Vi vet dette kommer noe sent, men håper det ikke ødelegger planleggingen for de som eventuelt reiser til festivalen langveisfra.

Vi kommer tilbake til hvilket sted festivalen vil bli flyttet så fort som mulig.

Kjøpte billetter til festivalen vil gjelde som 2-dags-pass, men vi vil i tillegg legge ut dagsbilletter til hver av de to dagene. Disse billettene vil bli priset til 295,-

Vi vil anbefale alle som vil på festivalen om å kjøpe billetter så fort som mulig, når vi flytter innendørs vil nemlig det bli plassbegrensning, og det er ikke umulig at det blir utsolgt!

Fullstendig line-up (med noen ekstra band) kommer snart.