OZZY OSBOURNE – Black Rain

OZZY OSBOURNE – Black Rain

Det er nå hele seks år siden vi fikk ny skive i fra Ozzy, og selv om Ozzy’s storhetstid er over, er man fortsatt litt spent når det dukker opp en ny skive fra han, selv om man samtidig ikke akkurat forventer seg det helt store lengre. Som vanlig når det er Ozzy som havner i spilleren, så er det liten tvil om hvem det er som skriker til deg. Og selveste Prince of Darkness høres da meget oppegående ut, selv om det helt sikkert ble hundrevis av opptak for hver strofe og mye klipping til for å få han til å høres slik ut, så er det en god Ozzy man hører uansett hva som fikk han dit. Det sies også at dette er det første albumet Ozzy noensinne har spilt inn edru!

«Black Rain» er gjennomgående en OK skive som hverken overrasker eller imponerer på noen måte, og det er heller ingen helt store "hit låter" som skiller seg ut og drar opp helheten på skiva. De to låtene som er valgt ut som single er jo ikke akkurat av de sterkeste låtene heller. Zakk Wylde gjør som vanlig en god figur, men på enkelte av låtene syns jeg han har havnet litt langt bak i lydbildet, joda det er jo Ozzy som er det som skal komme frem mest her, men Ozzy er ikke bedre enn det hans gitarist gjør han, så enkelt er det bare. «Black Rain» er helt klart en sterkere skive enn «Down to Earth», der Zakk Wylde ikke var med på å skrive låtene en gang.

Ozzy selger godt den dag i dag, og om Ozzy fortsatt holder på om ti år, så kommer han fortsatt til å selge godt! Det er hele tiden nye folk som oppdager Ozzy og hans tidløse musikk, man kan jo ikke annet enn å smile når man ser unger i tiårs alderen traske rundt i Ozzy skjorter, det varmer, rett og slett.

Alt i alt er dette en grei skive, mange unge kommer til å oppdage Ozzy med denne skiva, mange gamle travere kommer kanskje til å gi han opp helt(men ingen gir opp Ozzy lengre enn til neste utgivelse eller konsert), så det er egentlig bare å vente å se om Ozzy selv kommer til å få oppleve et album til.