RAVENCULT – Temples Of Torment

RAVENCULT – Temples Of Torment

Ravencult kommer fra Hellas, men fremfører black metal med tydelige norske røtter. Det er mye her som minner om band som for eksempel Darkthrone, Carpathian Forest eller eldre Satyricon. Dette er altså iskald, men også svært groovy og til tider direkte fengende black metal. Spesielt ”Onslaught Command” og ”Commence The Burning Of Heavens” er svært groovy og setter seg umiddelbart. Disse låtene er også albumets to høydepunkt, men også resten av materialet er ganske så bra. Produksjonen er krystallklar og noe atypisk for sjangeren, men det funker. Faktisk føles det noe rart å høre denne type black metal med såpass bra lyd. Hovedproblemet med albumet er imidlertid at jeg savner variasjon og musikken blir noe forutsigbar og ensformig etter hvert. Likevel er Temples Of Torment et bra album og alle med sans for norsk black metal vil finne noe å glede seg over her.