PIG DESTROYER – Phantom limb

PIG DESTROYER – Phantom limb

  • Rating: 5 / 6

At Pig Destroyer tilhører eliten av grindcore band, er det ingen tvil om. Med solide utgivelser som "prowler in the yard" og "terrifyer", har de bevist at grindcore er en sjanger det fortsatt er håp for. Pig Destroyer er nemlig et band som har maktet å skape sitt eget sound, og samtidig bidra til å utvide sjangerens grenser.

For de som er ukjente med bandets musikk, så kan musikken beskrives som moderne grind i samme gate som for eksempel Nasum og Cephalic Carnage, men med en egen vri som gir musikken et nærmest psykotisk preg. Det låter som tre seriemordere som har hørt masse på grindcore i sine respektive gummiceller, for deretter å starte band.

Dersom du går til innkjøp av "phantom limb", og det burde du, må du regne med å måtte høre platen en del før den sitter. Det er nemlig ikke enkel musikk som presenteres her, det skjer mye i hver låt. Bandet har blitt mer tekniske siden forrige album, og blander som alltid grind med elementer fra metal, hardcore og noisecore. Til sammen blir dette en boblende heksegryte av aggresjon, og framfor alt et imponerende stykke musikk av høy kvalitet.

Meget mulig et av årets ti beste album.