URT / BESTIA – Tagasi Tumedaima Saarele – Split

URT / BESTIA – Tagasi Tumedaima Saarele – Split

Det er ikke ofte man får i hende skiver fra de baltiske landene, i dette tilfellet Estland. Begge band, både Bestia og Urt, fremfører en slags mid-tempo pagan-blackmetal med melodiøse riff og tekster på sitt landsmål. Det er ikke spesielt dårlig det vi får servert av låter her, men heller ikke spesielt bra. Det blir litt for primitivt og kjedelig for undertegnede. Denne utgivelsen minner meg litt om de "WAR"-skivene som kom for noen år siden, hvor to band gjør hver sin cover av hverandres låt, samt har med et par låter selv. Og det er akkurat det Urt og Bestia har gjort her. Èn cover og èn låt hver altså. Ikke mye å skryte av, og vanskelig å skulle danne seg en mening ut fra. Og jeg er slett ikke helt sikker på hva de vil oppnå med denne utgivelsen…