OBLITERATION – Perpetual Decay

OBLITERATION – Perpetual Decay

Obliteration er et band enhver fan av gammel death metal her til lands bør kjenne til.  Gjengen fra Kolbotn startet opp tilbake i 2001 og har siden det rukket å gi et en EP på Duplicate, samt et par demoer. Dette har resultert i platekontrakt med Tyrant Syndicate og debutskiven "Perpetual Decay"

"Hardtslående death metal for fans av Slayer, Morbid Angel og Autopsy ", står det i presseskrivet. Idet "Sadistic Nekroabortion" sparker i gang forstår man beskrivelsen: Knusende rett-i-trynet riff, infernalsk tromming og gutturale vokalprestasjoner.  Nakken nikker taktfast videre med til sanger som "The Abomintaor" og "Repent". Intensiteten holdes oppe gjennom samtlige 34 minutter, selv om det mot slutten begynner å gå litt på tomgang. Produksjonen sitter som et nakkeskudd, skitten men fortsatt klar med plenty av tyngde. To ting vil vi se mer av til neste gang: variasjon og flere skikkelig seige Autopsy partier.

"Perpetual Decay" er på ikke ment som nyskapende eller revolusjonerende, men en tribute til gamle gutta. Er du fan av gammel death metal vet du hva du har å gjøre.