LORD BELIAL – Revelation -The 7th Seal

LORD BELIAL – Revelation -The 7th Seal

  • Rating: 5 / 6

Lord Belial har holdt det gående noen år, og de fleste har nokk hørt i hvert fall noe av det de har gitt ut. Dette er dere 7ende fullengder, og en god flaggærer innen sjangeren. DA jeg først satte på skiva var det ikke noe som vekket stor oppsikt, men etter et par gjennomhøringer begynte det å bli interessant. Etter en kort intro braker det løs med kristenhat av beste sort. Svenskene leverer black metal som man gjerne vil høre. Et godt stykke fra det man gjerne hører i dag -mine tanker går tilbake til midten av 90-tallet. Hele skiva er preget av den svenske soundet, men de gjør det bra. God lyd er det også, men vokalen er litt spe. For det første er den litt for lav, og ganske monoton. Efekter gjør ikke alltid til det bedre, selv om det blir en kul effekt. Men alt kan jo ikke være perfekt heller. Bare synd det er vokalen som mangler. En annen ting som trekker denne skiva oppover, til gjengjeld fra mye annet blir ikke dette kjedelig. 10 låter går fort, og man kunne fint svelget 10 til. Den siste låta minner meg mest om Cold Comfort av Carpathian Forest, og er en fin alslutning på messa. Skal jeg trekke ut favorittlåt blir det spor 2, Ancient Splendor. Denne låta viser i korte trekk skiva i sitt omfang. Og slår deg hardt i trynet etter introen. Lord Belial har levd i mange år, og kommer til å leve flere!