Supertilbud på festivalpass

Supertilbud på festivalpass

Hvis du er interessert i hard rock og metal, vet du sikkert at årets store musikkbegivenhet går av stabelen i England den andre helgen i juni.
Downloadfestivalen arrangeres i Donington Park utenfor Nottingham, og har vært Mekka for rockere i snart 30 år. Og i år ligger det an til å bli tøffere enn det har vært på årevis, bare se på denne bandoversikten:

Fredagens hovedattraksjon er en av kometene på metalhimmelen, MY CHEMICAL ROMANCE, som på kort tid har rukket å bli et av de hotteste navnene på livescenen. Lørdagen headlines av nu-metalprinsene LINKIN PARK, som har solgt over 35 millioner skiver de siste årene. Og søndagens grande finale besørges av ingen ringere enn tungrockens yppersteprester, de utrettelige IRON MAIDEN. Nærmere presentasjon er unødvendig!

Når du i tillegg vet at dette suppleres med kvalitetsnavn som progmetalkongene DREAM THEATER, våre egne dongerimonstere TURBONEGER, semilegendariske MÖTLEY CRÜE, retrorockerne WOLFMOTHER, thrashmetalens gudfedre SLAYER og gladguttene KORN, så vet du at dette kommer til å ta helt av. Og da har vi ikke engang nevnt MARILYN MANSON, MEGADETH, MACHINE HEAD eller VELVET REVOLVER! Så hvordan i all verden kan dette slå feil?

 

Supertilbud på Downloadfestivalen NÅ 595,- (før 1990,-) for 3 dagers festivalpass

 

Les mer og bestill gå inn på :https://www.questback.com/isa/qbv.dll/ShowQuest?id=830842-58223478-xEyHlRBJ-
XiC5X8&rtcdx=1