FLAGELLATION – Incinerate Disintegrate

FLAGELLATION – Incinerate Disintegrate

Flagellation feis ut av Satans ræv i Stockholm i 1997 hvor vokalist/bassist Per Lindström (Machinery) og gitarist Daniel Cannerfelt (Anima Morte) utgjør kjernen i denne sekstetten, senere kunne slagverker Marcus Jonsson (Insision, ex-Genocrush Ferox) kravle ut av det samme ormebol. I desember 1998 de spilte inn tre-sangers promoen Spineless Regression i Dug-Out Studio med Daniel Bergstrand, som har jobbet med blant andre Devin «Devil» Townshend i Strapping Young Lad, gærningene i Meshuggah og In Flames. Etter noen live opptredener med akter som Insision, Dark Funeral og Watain, bandet gikk inn i vinterdvale for noen år. I 2004/2005 bandet startet å vise tegn til liv igjen, nå var de forsterket av tangent spiller og komponist Fredrik Klingwall (Loch Vostok, Machinery). For innspillingen av Incinerate Disintegrate, bassist Jacob Anderson (Plague Divine)  og sanger og gitarist Teddy Müller (Loch Vostok, F.K.Ü.) sluttet til likeså vel.

Flagellation leverer med Incinerate Disintegrate et teknisk angrep av episk Death Metal. Den er spilt inn ved Black Lounge Studio med Jonas Kjellgren (Scar Symmetry) som også gjør en gjestevokal på «Threshold To Madness». En rasende og grusom ond produksjon.

www.flagellation.net

www.myspace.com/flagellationswe