KRAANIUM – Promo 2007

KRAANIUM – Promo 2007

  • Rating: Demo / 6

Kraanium er et relativt ny-oppstartet band. De startet opp i 2001, men lå brakk mellom '02 og '06. Etter dette har de gått sammen igjen og lagd et knippe sterke låter i sjangeren deathgrind, og er et av relativt få band i Norge som gjør dette. Og det er bra! Og det som er enda bedre, er at Kraanium er et jækla bra band au!

På denne promoen med det klingende navnet Promo 2007, får du levert 5 sterke låter med kjapp og brutal metal. Et band som jeg vil trekke frem som sammenligning når det kommer til musikken her, er maltesiske Beheaded, også det et veldig brutalt og bra band. Det er brutalt og velspilte saker det bandet gjør her, og med en vokalist som ikke ligger tilbake for noen når det kommer til pur gutturalitet. Dette bandet anbefaler jeg til alle med sans for musikk med baller!

www.myspace.com/kraanium