Musikkens Dag med enda 2 metalband

Musikkens Dag med enda 2 metalband

 

2 NYE BAND !

 

INSENSE

 

LOBOTOMIZED

 

 

Radar booking presenterer:

 

METAL SCENE – MUSIKKFEST OSLO

 

LØRDAG 2 JUNI

 

 

For andre året arrangeres det nå en metal scene under musikkens dag. Ved det idylliske vannspeilet i middelalderparken rigger vi i år opp en scene som skal sørge for at metalfansen får muligheten til å høre en rekke høykvalitets band gratis gjennom hele dagen. I år starter vi IKKE forsiktig med rock på formiddagen, men pøser på med hardtslående band fra morra til kveld.

 

I middelalderparken kan rockere og metallere i alle aldre slå seg ned på det grønne gresset og nyte musikken i (forhåpentligvis) strålende solskinn. Hvis man ikke orker å smøre piknik kurven så er det mulighet til å kjøpe grillmat og selvsagt er det et eget område for de over 18.

 

MUSIKKENS DAG HAR FRI ALDERSGRENSE SÅ SPRE ORDET TIL NÆRMESTE UNGDOMSSKOLE. – "ITS METAL TIME"

 

 

 

Norske metal band er i vinden, både i Norge og utlandet.

Vi har denne kvelden samlet 10! utrolig gode ambassadører for metal sjangeren.

 

 

Bulk (13:00)

Bulk leverer steintung stonermetal hvor hardheten og nådeløsheten leverer full pakke til alle metallfolk som liker det særegne trekket med tung blues, 70 talls proggrock og moderne metal

 

Whip (14:00)

Whip er mest sannsynlig et av Oslos mest ekstreme band. De spiller en rå blanding av thrash, black metal og punk, dynket i heftige riff og die hard attitude.

 

Unspoken (15:00)

Oslo baserte Unspoken lover hardtslående death metal til folket denne junidagen

 

Ansur (16:00)

Ansurs mørke og progressive kvaliteter appellerer både til fans av black metal og til mer progressive ekstremmetall-fans. Drammensbandet fikk i fjor rykte på seg som 2006 mest lovende nykommere med utgivelsen av Axiom, første del av en postapokalyptisk triologi.

 

Breed (17.00)

Nytt og knallsterkt groove-metal band som uten frykt tråkker i sporene til Pantera og Black Label Society, samtidig som de tramper opp sine egne.

Norske Breed tar metal verden med storm med sin selvtitulerte debutskive "Breed"

 

Paradigma (18.00)

Et av Norges ypperst få doom metal band, Paradigma, kommer til middelalderparken for å levere ett øyeblikk av dystert, flott og majestetisk – og litt skremmende musikk.

 

Insense (19.00)

Metal som garantert gjør seg live! (heavymetal.no)

 

Koldbrann (20.00)

Koldbrann er over oss igjen, med et lydbilde frostet av grim og iskaldt black metal. Rått og brutalt skal det være.

 

Manngard (21.00)

Manngard tar turen fra Bergen for å spille for Oslos befolkning.  Bergenserne tak i de mørke krefter og iblander Slayer sin hensynsløse aggresjon med dyster death metal.

 

Lobotomized (22.00)

– Snakk om trashmetal! Oslobandet Lobotomized stilte med søppelkasser og bord med matrester på scenen, trailercap og skinnvest. Her kjørte de hvit søppel-linja helt ut. Fet death metal med punkattityde åpnet lørdagen med et bredt flir. (oslopuls – inferno anmeldelse).