SLAGMAUR – Domfeldt

SLAGMAUR – Domfeldt

slagmaur inty 5.JPGGeneral Gribbsphiiser er ute med tredje og siste kapittel av trilogien Fosens Protokoller og navnet på verket er Domfeldt. Tidligere har vi mottatt Svin og Skrekk, to knakende gode slipp som er blitt spilt mye hjemme her. Ei heller Domfeldt har fått hvile noe særlig og vi snakker om en ytterst mørk affære her!!!

Sammen med Wardr og Åtselgribb har Generalen denne gangen spilt inn fem spor som fortsetter der Skrekk slapp. Lyden er like ekkel og klaustrofobisk som tidligere og også stemningen er totalt jævlig. Det er så innestengt og framstår som veldig sykt. Genialt. Jeg kan ikke komme på noen andre som har hatt slik lyd.

De har fortsatt den smått industrielle lyden over lydbildet sitt, noe jeg synnes fungerer perfelt for det gir musikken et veldig sinnsforstyrret og, som tidligere nevnt, ekkelt lydbilde.

Ellers har de kommet opp med gode låter, kalde og enkle riff som skaper en utrolig fin stemning. Vokalen er god, hvesende og passende til musikken.

Det er tidvis tungt og massivt og jeg kan ikke annet enn nyte musikken fra Slagmaur, det låter så spesielt. Slagmaur har uten tvil skapt sitt eget lydbilde, og selv om referansene til Burzum er der no og da, låter Slagmaur til syvende og sist som Slagmaur.

Personlig favoritt er, og har vært så lenge jeg har hatt låten, Skamdem. Vokalarrangementene i denne låten er knallbra i mine ører og låten som helhet er knakende god!

Nei, Generalen og hans disipler har igjen laget en utrolig god og spennende demo. Forhåpentligvis er det ikke lenge til man hører noe fra denne gjengen igjen, og neste gang blir i form av Skrekk, Lich Kunstler! Vent eder noe sykt!

Det er spesielt, det er sært, det er ekkelt, det er klaustrofobisk, det er sinnsykt, det er mørkt, det er unikt, det er SLAGMAUR!!!

www.slagmaur.com