ANIMA DAMNATA – Atrocious Disfigurement of the Redeemer’s Corpse at the Graveyard of Humanity

ANIMA DAMNATA – Atrocious Disfigurement of the Redeemer’s Corpse at the Graveyard of Humanity

Anima Damnata er fra Polen og spiller skitten, brutal og forholdsvis teknisk death metal. Det skjer en god del i bandets musikk, men på grunn av at tempo stort sett er høyt så må en følge godt med for å få med seg alle detaljer og tekniske krumspring. Imidlertid er ikke variasjonen på topp, og originalitet er ikke-begrep hos Anima Damnata. Tempoet er også med på å gjøre albumet veldig slitsomt å lytte til, og selv går jeg fort lei. Enkelte låter utmerker seg med det lille ekstra, men stort sett er dette et fryktelig kjedelig, slitsomt og ikke minst høyst uoriginalt death metal album. Imidlertid kan jeg godt forstå at enkelte vil sette pris på albumet for dette er brutalt, skittent, og omtrent så langt ifra polert og kommersiell daumetall som du kommer.