MAZE OF TORMENT – Hidden Cruelty

MAZE OF TORMENT – Hidden Cruelty

MazeOfTorment_Hidden Cruelty.jpgMed et navn som Maze Of Torment skulle man kanskje tro at dette låt som Morbid Angel, men neida, dette er kliss likt det Slayer gjorde fra -85 til -90.
Tenk Hell Awaits, Reign In Blood, South Of Heaven og Seasons In The Abyss og du har oppsumert Maze Of Torment på en kort og meget treffende måte.
Hadde dette vært ment som, og markedsført som, en hylles hadde det hele vært riktig så genial, men som selvstendig skive faller den litt igjenom. Jeg sliter med å bestemme meg for om den er en genial reproduksjon av gammel thrash eller bare en slitsom kopi.
Synest du Slayer har pinglet ut og blitt for kjedelige og moderne? Sett på Maze Of Torment og skru Slayer-klokken 20 år tilbake.
Her får du War Ensemble, Live Undead, Angel Of Death, Hell Awaits, Kill Again og mange flere klassikere med nytt navn. Så ille som dene overdrivelsen kan høres ut er svenskene ambasadører for en meget god blanding av death/thrash, men desverre har mye av særpreget deres forsvunnet på denne sjette utgivelsen. Hadde det vært en knivsodd ekstra egenart her hadde jeg lagt meg flat og genierklært denne meget kjappe og tekniske retro-thrashen. Men for meg blir det litt for likt Slayer litt for ofte. Likevel anbefaler jeg dette albumet til alle som har en forkjærlighet for thrash. Musikken er jo knall selv om den ikke akkurat pløyer ny mark og siden Slayer er der de er i dag… Vel, god thrash er god thrash!