HEROES & ZEROS på John Dee 18. mai

HEROES & ZEROS på John Dee 18. mai


HEROES & ZEROS


John DEE fredag 18. mai 2007


Heroes & Zeros er aktuelle med debutalbumet "Strange Constellations".


+ Supp.: Harrys Gym


 

Heroes & Zeros fra Lillesand er i vinden om dagen. Triumfer i form av Zoom og Urørt-priser har plassert den hardtslående og utfordrende trioen i rampelyset. Med konserter på blant annet fjorårets Quart- og Øya-festivaler har de opparbeidet seg rykte som et solid liveband.

 

Heroes & Zeros særpregede lydbilde skiller dem fra de fleste andre norske band. Lydbildet er mektig og det spares ikke på noe når det gjelder bass- og gitararbeidet. Heroes & Zeros trekker fram band som Queens of the Stone Age, Sonic Youth, og The Jesus & Mary Chain som sine viktigste inspirasjonskilder.

"Strange Constellations" har fått strålende kritikk fra pressen:

Terning_5.gifAftenposten: "Nye unge rockehelter".


Terning_5.gifVG: "Heroes & Zeros har overført den imponerende friskheten etter tålmodig turnering det siste året til plate".

Det bare å glede seg til vi får høre dette sterke materialet live fra scenen på John DEE fredag 18. mai!

Harrys Gym ble startet på restene av Dharma, og de ventes å albumdebutere meget snart. Magne Furuholmen har engasjert seg sterkt i Harrys Gym og han har også fungert som medprodusent på albumet som er spilt inn i London.
 

www.heroesandzeros.no

www.harrys-gym.com


John DEE. Bill. kr. 130,- + bill.avg. kr. 20,- i forsalg på www.rockefeller.no, Posten og tlf. 815 33 133.

18 år leg.