JORN på Rockefeller 18. mai

JORN på Rockefeller 18. mai


Rockefeller fredag 18. mai 2007


JORN


Jorn er en av Norges fremste hardrock-vokalister, tidligere kjent fra blant annet Masterplan.


+ Supp.: Svölk + Emathea


Jorn, alias Jørn Lande (midt i bildet), er utvilsomt en av landets fremste når det kommer til god, gammel klassisk 80-talls heavy metal. Han var tidligere kjent som frontfigur i Masterplan, et tysk-norsk samarbeidsprosjekt mellom Jorn og de gamle Helloween-medlemmene Roland Grapow og Uli Kusch. De var veldig store i Tyskland, men spilte også store konserter andre steder i verden.

Nå er det altså Jorn som soloartist som gjelder. Jorn har vært involvert i over 20 utgivelser, foruten Masterplan har han spilt i blant annet Vagabond og Ark (ikke det svenske bandet med samme navn). I fjor ga han ut sitt fjerde soloalbum, "The Duke". Sammen med blant andre Morty Black (TNT) på bass, Don Airey (Ozzy, Rainbow) på keyboard og den evigunge trommisen Willy Bendiksen leverer han her fengende, klassisk 80-talls hardrock. I år er Jorn aktuell med to reutgivelser av tidligere utgitt materiale.

Liker du band som Rainbow, Whitesnake og Dio vil du ikke bli skuffet når Jorn inntar Rockefeller fredag 18. mai!

Svölk er et band fra Trysiltraktene som de siste tre åra har gjort seg bemerket på den norske metallscenen, blant annet med EP-en "Beast unleashed" fra 2005. Emathea er et relativt fersk band fra Sørlandet, men medlemmene har bred erfaring fra diverse metallband.

www.jornlande.com
www.svolk.net
www.emathea.com


Rockefeller Music Hall. Bill. kr. 200,- + bill.avg. kr. 25,- i forsalg på www.rockefeller.no, Posten og tlf. 815 33 133.

18 år leg.