INHUME – Chaos Dissection Order

INHUME – Chaos Dissection Order

  • Rating: 4 / 6

Inhume_Chaos Dissection Order.jpgNederlandske Inhume har eksistert i en liten evighet nå, faktisk helt siden 1994, men dette er kun deres tredje fullengder. En drøss med utskiftninger av medlemmer samt en liten dose latskap får vel ta skylden for det tror jeg.

Musikalsk snakker vi om deathgrind av det kjappere slaget. Tenk band som Cephalic Carnage, Regurgitate, Exhmed og gammel Carcass, så vet du sånn omtrent hvordan dette låter. Musikken veksler titt og ofte mellom kaotiske, superkjappe riff og takter til mer tung og ”funky” deathmetal, og vokalen er brutal som faen. Det hele er veldig teknisk, uten at man mister fokuset, som er ren og skjær brutalitet. Basisen på skiva er grind, men flere av riffene er pur deathmetal. Og faktisk synes jeg det låter aller best når bandet roer ned og de seigere riffene kommer. Det blir litt for mye taktskifter og kaos for Inhume’s eget beste, men hvis du er ute etter et av årets klart råeste skiver så trenger du ikke lete lengre. Denne skiva vil nok tilfredsstille nye så vel som gamle metalheads. Denne tror jeg jaggu jeg skal ta frem på fest…