SECTUMSEMPRA – Deus Diabolicum Res

SECTUMSEMPRA – Deus Diabolicum Res

  • Rating: Demo / 6

Sectumsempra er et nytt band som hilser fra Stavanger. Fra originalt av er det Venomenon (gitar og vokal) som er mannen bak bandet, men han har nå med seg Xaphan (bass og gitar) i tillegg. På denne demoen derimot så er det Venomenon på gitar og vokal samt ikke ukjente Vrangsinn fra Carpathian Forest på bass og trommer (samplet fra ekte trommer). Demoen er også spilt inn i Vrangsinns studio, ANP studio. To låter blir servert med Pure Norwegian Black Metal som det står på baksiden av coveret.

Først ute er låten Obedience. Den hutrer seg avgårde i et godt tempo krydret med kalde riff og en vokal som passer musikken bra. Som helhet synes jeg ikke denne låten er noe kjempebra, men den har et godt driv over seg og framstår som grei. Litt under tre minutter lang og altså en ikke så alt for spennende affære.

Deus Diabolicum Res er siste låt ut og denne virker fra første stund mer lovende. Lyden og feelingen er låta er tidlig nittitalls og også riffene hører mer til i den æraen. Vokalen er noe kvassere her og jeg synes det passer denne låten bra. Riffene i sin helhet er også mer interessante her og jeg er glad at det er presisert i presseskrivet at det er denne låten som representerer det bandet vil komme med i framtiden. Låten er ikke så alt for variert og akkurat det synes jeg passer bra.

To låter er ikke mye å gå på, men om neste slipp fra Sectumsempra, som for øvrig kommer i sommer en gang om alt går som det skal og heter Thorn Of The New Hope, er mer som tittellåten så kan det så absolutt bli et spennende slipp! Da gjenstår det bare å se…

www.dawnofsectumsempra.tk
www.myspace.com/diabolicum