EVOCATION – Tales From The Tomb

EVOCATION – Tales From The Tomb

Svenskene i Evocation har holdt det gående helt siden 1991,dog avbrutt av noen pauser hist som pist, men dette er faktisk deres debutalbum! Musikalsk snakker vi her om oldschool svensk deathmetal i stil med band som Grave og Dismember. Og den svenske sounden er riktignok allestedsnærværende på Tales From The Tomb. Det være seg i lydbilde, riff, låtstrukturer eller vokal, alt er ”lagt opp” etter malen. Og det er på ingen måte noe nytt Evocation kommer opp med på denne skiva, alt har blitt gjort til det kjedsommelige før. Men det er også velspilt, tung og smått fengende deathmetal som siver ut av høytalerne her. Bandet har også dradd inn en Entombed-cover på skiva, nemlig godlåta ”But Life Goes On” fra klassikeren Left Hand Path. Ironisk da at dette er skivas beste låt…

Smått fengende skive til tider, men i det store og hele blir det litt kjedelig for denne anmelder.