STORÅS i 17. mai tog og gjenbruk

STORÅS i 17. mai tog og gjenbruk

Storåsfestivalen i 17. mai-tog!

Det er en del Meldalinger som er bosatt i Trondheim, og ungdommen har som regel lite å gjøre denne dagen, utenom å se andre gå i tog med is i hånda. I år har Storåsfestivalen og Storås Utested meldt seg på folketoget i Trondheim, og oppfordrer alle festivalfolk (frivillige, publikum og alle fans) til å stille opp bak Storås sin egen fane. Toget går fra Trondheim Katedralskole kl 13.00(oppmøte 12.30). I dette toget går alt fra politiske parti til idrettslag, foreninger og alle andre som har faner, noe å vise fram eller en flosshatt å hilse med. Vi håper så mange som mulig har anledning til å stille, og at vi klarer å sette litt farge på toget med våre egenskaper og vårt humør. Vi skal ha huldrer, dans, poi og sirkus, masse flagg og vimpler og en flott fane, som vi håper en av våre litt eldre representanter kunne båret. Flagg, vimpler og faner er tillatt, så lenge det ikke står slagord eller reklame på de. Det er heller ikke tillatt å dele ut reklame eller ha med lydutstyr.

Gjenbruk av utstyr!

I fjor sommer var vi litt i beita for sofaer, kjøleskap og andre gjenbruksvarer i forkant av festivalen. Dette medførte til endel unødvendig bruk av penger på ikke så veldig fine varer fra Ikea og Norsk Sengetøylager. I år prøver vi å være føre var og begynner letinga nå. Vi har allerede hentet inn endel sofaer, som det tydeligvis aldri blir nok av. Vi kan organisere hentedager med stor bil og henger. Som miljøfestival er det fint å i størst mulig grad bruke gjenbruksvarer, som alternativ festival er det mye korseligere med gamle gjenstander framfor plastikk fra Ikea. Det vi er på utkikk etter er: Sofaer, sofabord, stoler,lamper, puter, stoff(metervare og gamle gardiner), gamle spill, bilder/rammer, fat og skåler, speil(store),hengekøyer, klokker og kjøleskap.