SAXON på Rockefeller sammen med MASTERPLAN & HELLFUELED

SAXON på Rockefeller sammen med MASTERPLAN & HELLFUELED

SAXON

Rockefeller onsdag 9. mai 2007


Ny plate "The Inner Sanctum" ute nå! De britiske metallgudfedrene Saxon hadde sin storhetstid for drøye tjue år siden, men har sparket hardt fra seg de siste årene med stadig bedre plater. Alle heavyfans er i godt selskap på Rockefeller onsdag 9. mai.

 

 


+ MASTERPLAN

+ special guest: Hellfueled


Saxon_1.jpgSaxon ble startet i Barnsley i 1977 og var sammen med Iron Maiden og Def Leppard ledende i den nye bølgen av britisk heavymetal på slutten av syttitallet. Den selvtitulerte debuten kom i 1979 og gruppa turnerte massivt i etterkant som supportband for Motörhead og Nazareth. De påfølgende platene "Wheels Of Steel", "Strong Arm Of The Law" og "Denim & Leather" regnes som deres beste.

I ettertid er det merkelig å tenke på at Saxon aldri ble like store som sine samtidige i Iron Maiden, verdensherredømme ventet på dem rett rundt hjørnet, men likevel gikk det ikke helt slik de hadde ønsket. Åttitallet ble en vanskelig periode for gruppa, men de skulle slå hardt tilbake!

"Dogs Of War" kom i 1995 og viste et band fullt av kampvilje og spillelyst, og som nektet å ende sine musikalske dager som Spinal Tap-aktige figurer. Nå er den gode formen tilbake for Saxon og deres nye plate "The Inner Sanctum". Musikkstedet Groove.no gir plata 6 av 7 poeng og skriver: "overraskende friskt utspill". Saxon besøkte Rockefeller sist i oktober 2004.

 

Denne gangen har de med seg Masterplan, et powermetal-band som blant annet har inkludert Jørn Lande i sine rekker.

Hellfueled er på trappene med oppfølgeren til "Born II Rock" fra 2005. Det lyder som vanlig skikkelig heavy.

 

Nye godlåter og gamle schlägers å glede seg til på Rockefeller onsdag 9. mai.

NB! Konserten er flyttet fra John DEE samme dag. Kjøpte billetter gjelder.

www.saxon747.com


Rockefeller Music Hall. Bill. kr. 230,- + bill.avg. kr. 25,- i forsalg på www.rockefeller.no, Posten og tlf. 815 33 133.

18 år leg.