MOONLIGHT AGONY – Silent Waters

MOONLIGHT AGONY – Silent Waters

Forferdelig navn disse svenskene har tatt på seg; Moonlight Agony. Smak på det, det klinger ikke spesielt bra, gjør det vel? Musikken er heller ikke noe å hoppe i taket over. Bandet spiller melodiøs og progressiv power metal, og det første bandet jeg tenker på da, er uten tvil norske Pagans Mind. Litt synd for svenskene å skulle måles opp mot de norske storhetene, men dette er også en sjanger jeg ikke har det helt store forholdet til, unntatt nettopp PM.

Hovedproblemet til MA er at låtene deres rett og slett ikke holder mål. Jeg mister oppmerksomheten relativt tidlig på samtlige låter, og da får det ikke hjelpe at det er velspilt og med en flott produksjon. Riffene er kjedelige og imponerer vel egentlig få, om noen, og låtene høres svært så oppstykkede ut. Vokalisten høres dessuten ut som om han har mest lyst til å synge i et eller annet hardrockband enn her.

Dette kjeder meg og gir meg ingenting, rett og slett. Neste!