JOE LYNN TURNER – Second Hand Life

JOE LYNN TURNER – Second Hand Life

Man kan gjerne si at Joe Lynn Turner har kjørt seg fast på ett spor, men du verden når dette skinnende toget ruller er det ikke meg i mot å bli med på en tur. Denne gangen består farkosten av elleve vogner med flott men noe ulik dekor. Føreren styrer toget elegant gjennom et variert landskap. Det er ikke overraskelsene som gjør denne turen flott, men heller det vakre og gjenkjennelige. Herr Turner passer på å justere farten etter terrenget og mannskapet er tydelig rutinerte. I det jeg går om bord får jeg følelsen av at toget allerede er i full fart fremover. Tolv minutter ut i turen bremses farten ned og det serveres en vakkert dekorert varmrett. Så er det fart og vakkert landskap som igjen tar oppmerksomheten. Jeg legger meg tilbake i det komfortable setet og bare nyter. I det toget penser inn på spor 10 serveres nok en varmrett med litt mer smak enn den første, men kokken har holdt seg til tradisjonelle krydder og sauser. JLT fra New Jersey holder farten oppe helt til det cruiser inn til holdeplassen. Turen gjentas jevnlig så ta plass!

Joe Lynn Turner er etter min mening en av hard rockens beste vokalister. Han har også vært med på en rekke store utgivelser med blant annet Rainbow, Deep Purple og Brazen Abott. (Listen er utrolig lang!) I en sjanger som den tradisjonelle melodiske hardrocken med sine mange års eksistens og med så mange produktive og dyktige artister er det ikke like lett å komponere et fullt knippe sterke låter til hver nye utgivelse. Jeg vil vel si at det blir vanskeligere og vanskeligere. Det er i alle fall ingen tvil om at det fremdeles er mulig. Det er "Second Hand Life" et godt eksempel på.